Gyakran Ismételt Kérdések

Az ApróPress egyedi modelljében te hirdetési helyet bérelsz a weboldalon. Ez azt jelenti, hogy az előfizetésedben feltüntetett mennyiségű hirdetéshely áll a rendelkezésedre. Amennyiben te eladsz egy terméket és törlöd azt a hirdetést, felszabadul egy hirdetéshely, így egy új hirdetést rakhatsz ki a helyére.

Igen. A regisztrációt követően hozzáférsz az oldal minden ingyenes funkciójához.

A regisztráció után válaszd ki a számodra megfelelő előfizetési csomagot, a vásárlást követően azonnal tudsz hirdetést feladni.

Igen, minden esetben a regisztrált e-mailt címre kapsz egy rendszer üzenetet az elfogadott hirdetésről.

Alap esetben kettő csomag közül lehet választani. Az Alap csomag 1090Ft + Áfa-ba kerül, 30napig érvényes, 5 db aktív hirdetést tartalmaz és hirdetésenként 3 db képet lehet feltölteni. A Kiemelt csomag 2090Ft + Áfa-ba kerül, 15 db aktív hirdetést tartalmaz, melyből 3 kiemelhető, 30napig érvényes és hirdetésenként 15 db képet lehet feltölteni. 
Abban az esetben, ha nem elég a számodra 15 db-os hirdetési keret az “Üzleti Szolgáltatások” menüpontra kattintva nagyobb csomagot is igényelhetsz.

Ahhoz, hogy üzenetet tudj küldeni a kiválasztott termék hirdetőjének, előbb be kell jelentkezned a Felhasználói fiókodba. Az ”Üzenet” ablak kitöltése után az ”Elküld” gombra kattintva tudod elküldeni a kívánt üzenetet.

A Felhasználói fiókba történő belépés után az oldal jobb felső sarkában a “Hirdetés közzététele” gomb bal oldalán lévő ikonra kattintva átirányít a Fiókom oldalra. Az “Áttekintés”  menüpontra kattintva tudod ellenőrizni megvásárolt csomagot.

A Felhasználói fiókba történő belépés után az oldal jobb felső sarkában a “Hirdetés közzététele” gomb bal oldalán lévő ikonra kattintva átirányít a Fiókom oldalra. Az “Áttekintés” menüpontra kattintva tudod ellenőrizni megvásárolt csomagot.

Regisztráció és előfizetés vásárlása után a nagy piros “Hirdetés feladása” gombra kattintva már el is kezdheted a hirdetés feladását.
Érdemes figyelni az előnyös termékkép feltöltésére, a képpel rendelkező hirdetések nagyobb eséllyel találnak gazdára!

Minden esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezi, és telefonos vagy személyes egyeztetést kíván. 

Két lehetőség van a Barion fizetési felületén keresztül vagy PayPal-on keresztül. A kifizetett összegről a Billingo rendszere automatikusan számlát küld a regisztrált e-mail címre. 

Itt tudod az adott hirdetést népszerűsíteni további eszközökkel. Ezek a “Kiemelés” és az “Előresorolás”.

Amikor kiemeled a hirdetést, az kap egy látványos narancssárga szalagot a bal felső sarkába. Ezzel nagyobb figyelmet vív ki magának a többi hirdetés között.

Amikor egy hirdetés előresorolást kap, az kap egy látványos sárga keretet és megjelenik az adott termékkategória első találatai között.

A felhasználói fiókba történő belépés után a ”Saját Hirdetések” menüpontra kattintva, a módosítani kívánt hirdetés alatt lévő sárga szerkesztése ikonnal. 

A hirdetés feladása és megjelenése országos szintű. Folyamatos Google, Facebook, Instagram és Tiktok marketing segíti az ApróPress-t az elérések növelésében.

A hirdetés vagy a szerkesztett hirdetés 48 órán belül az Adminisztrátor engedélyezése után jelenik meg a weboldalon. 

Ha valamilyen okból végleg törölni szeretnéd a fiókodat, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi az Adatkezelési szabályoknak megfelelően eltávolítjuk a fiókodat a weboldalról.

Újraindul a csomagod érvényességi ideje. Valamint, ha több felrakott hirdetésed van az oldalon mint az új előfizetésben feltüntetett mennyiség, a rendszer automatikusan kitörli a hirdetéstöbbletet. A legrégebben feladott hirdetéseket törli elsőként.

Fontos, hogy a feladható hirdetéseid száma nem fogja meghaladni a csomagban feltüntetett értéket!
Viszont az előfizetésedből hátralévő idő összeadódik.

Három nappal az előfizetés lejárta előtt küld a rendszer egy automata e-mailt.

Az előfizetés lejártának napján éjfélkor a rendszer törli az összes kirakott hirdetést!

A fel nem használt népszerűsítési lehetőségeid megmaradnak az előfizetés lejárta után is, az előfizetés megújításával ismét felhasználhatóvá vállnak.

itt tudod beírni az a boltnevet ami megjelenik a www.apropress.hu/boltok/ URL címben.
Például ha SLUG/URL névnek ezt adod meg “mintabolt” akkor így jelenik meg: www.apropress.hu/boltok/mintabolt

Fokozottan figyelj arra, hogy ezt későbbiekben nem tudod megváltoztatni!