Barion Pixel

Nyereményjáték menete

Regisztráció

Oldalunkra való regisztráció a lehető legegyszerűbb folyamat. Csak pár kattintás az egész.

Hirdetés feladása

Fényképezd le a hirdetni kívánt terméket, határozd meg hozzá a megfelelő árat és töltsd fel az oldalra!

Sorsolás

Az oldalon feladott apróhirdetések kerülnek kisorsolásra, a kisorsolt hirdetés feladója lesz a nyertes.

Adategyeztetés

A nyertest e-mailben értesítjük, adategyeztetés után postázzuk a nyereményt

Hirdess és nyerj!

Adj fel egy hirdetést, és vigyél haza egy Xiaomi Redmi 9AT-t!

Nyereményjáték

A “Hirdess és Nyerj!” nyereményjáték célja a közösség összefogásának és az apropress.hu platform aktív használatának ösztönzése. A szabályzatban meghatározottak alapján a résztvevők számára lehetőség nyílik mobiltelefonok nyereményjátékban való megszerzésére. Az adatvédelmi szempontokra is különös figyelmet fordítunk, hogy a résztvevők adatai biztonságban legyenek.

Amennyiben további kérdések merültek fel vagy szeretnél további információkat megismerni a szolgáltatásainkról, lépj kapcsolatba velünk. Nagy örömmel segítünk!

Miben vagyunk mások?

Szolgáltatások és támogatás

Egyedi csomagjaink részeként olyan szolgáltatásokat és támogatást biztosítunk, amelyek segítségével optimalizálhatja és növelheti hirdetései hatékonyságát.

Közösségi média megjelenés

Minden előfizetőnknek esélye van megjelenni a közösségi platformjainkon és fizetett hirdetéseinkben. Ez egy remek lehetőség hiszen az ApróPress felületén kívül is megjelenítjük a hirdetéseket ezáltal tovább növelve az eléréseket és az eladás sikerességét.

Támogatás online arculat fejlesztésében

Hosszú távú együttműködésünk keretein belül webdesigner és webfejlesztő partnereink igény esetén díjmentesen auditálják a webáruházad, weboldalad és közösségi média felületeid. Szükség esetén kedvezményesen kijavítják a fennálló problémákat.

Használd ki a korai előnyöket

Az ApróPress folyamatosan a forgalom fejlesztésén dolgozik ezáltal a korai szakaszban hirdetők számára sokkal több érdeklődőt generál. Hiszen a platformon még nincsenek túlzsúfolva a kategóriák.

Együttműködés és hosszú távú partnerség

Nálunk nem csak hirdetéseket helyezhetsz el, hanem hosszú távú együttműködést építhetünk ki. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük a vállalkozásod céljait és igényeit, ennek megfelelően pedig személyre szabott megoldásokat kínáljunk. Hosszú távú partnerségünk során segítünk a növekedésben és a fenntartható üzleti siker elérésében.

Lépj velünk kapcsolatba!