Barion Pixel

Célunk a vásárlók és eladók közti kapcsolat megteremtése

Pénzzé tennéd a kihasználatlan dolgaid vagy szeretnéd, ha szolgáltatásod több emberhez elérne?

Rólunk

Portálunk az ApróPress a kezdetektől együttműködik helyi rádiókkal, nyomtatott hirdetési újságokkal és webdesign ügynökségekkel is a cél elérése érdekében.
Hisszük, hogy a helyi, regionális és országos megjelenések erősítik egymást az online és offline piactéren is.

Célunk

Az Apropress célja, hogy minőségi középutat mutasson a fizetős hirdetések piacán. Küldetésünk a jó ajánlat, mely során a legmodernebb technológiákat és a legújabb értékesítési trendeket használjuk ki annak érdekében, hogy a hirdető és a vásárló a legrövidebb úton találjon egymásra.

Szívügyünk a társadalmi felelősségvállalás, melynek folyamatosan úgy teszünk eleget, hogy azzal másoknak is követendő példát mutathassunk.

Hirdetés Folyamata

Regisztráció

Oldalunkra való regisztráció a lehető legegyszerűbb folyamat. Csak pár kattintás az egész.

Hirdetés feladása

Fényképezd le a hirdetni kívánt terméket, határozd meg hozzá a megfelelő árat és töltsd fel az oldalra!

Ajánlatok fogadása

Nincs más dolgod mint türelmesen megvárni az érdeklődőket és megbeszélni a postázási címet.

Eladás

Amint a hirdetett terméked megtalálja az új tulaját, jöhet a postázás vagy a személyes átvétel.

Miben vagyunk mások?

Szolgáltatások és támogatás

Egyedi csomagjaink részeként olyan szolgáltatásokat és támogatást biztosítunk, amelyek segítségével optimalizálhatja és növelheti hirdetései hatékonyságát.

Közösségi média megjelenés

Minden előfizetőnknek esélye van megjelenni a közösségi platformjainkon és fizetett hirdetéseinkben. Ez egy remek lehetőség hiszen az ApróPress felületén kívül is megjelenítjük a hirdetéseket ezáltal tovább növelve az eléréseket és az eladás sikerességét.

Támogatás online arculat fejlesztésében

Hosszú távú együttműködésünk keretein belül webdesigner és webfejlesztő partnereink igény esetén díjmentesen auditálják a webáruházad, weboldalad és közösségi média felületeid. Szükség esetén kedvezményesen kijavítják a fennálló problémákat.

Használd ki a korai előnyöket

Az ApróPress folyamatosan a forgalom fejlesztésén dolgozik ezáltal a korai szakaszban hirdetők számára sokkal több érdeklődőt generál. Hiszen a platformon még nincsenek túlzsúfolva a kategóriák.

Együttműködés és hosszú távú partnerség

Nálunk nem csak hirdetéseket helyezhetsz el, hanem hosszú távú együttműködést építhetünk ki. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük a vállalkozásod céljait és igényeit, ennek megfelelően pedig személyre szabott megoldásokat kínáljunk. Hosszú távú partnerségünk során segítünk a növekedésben és a fenntartható üzleti siker elérésében.

Amennyiben további kérdések merültek fel vagy szeretnél további információkat megismerni a szolgáltatásainkról, lépj kapcsolatba velünk. Nagy örömmel segítünk!

Ezt mondták rólunk

Korrekt, gyors és megbízható csapat az ApróPress! Az ügyfélszolgálat nagyon rövid időn belül minden problémámat megoldotta! Csak ajánlani tudom őket!

Antal István

Tetőmester Bau 2012 Kft.

Az üzleti szolgáltatások megrendelése után rövid időn belül ajánlatot kaptam, amelyet el is fogadtam. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen gyors segítségnyújtásban részem! Naná, hogy ajánlom őket, csak hirdessen mindenki az ApróPress-en!

Antalné Kiss Ildikó

Lollipop Party Rendezvényszervezés

Kellemes színek, modern felület, kedves és profi csapat! Minden számomra fontos, felmerülő kérdésre kielégítő választ kaptam! Még szép, hogy náluk hirdetünk!

Budai Dániel

Precíz Bau Construct Kft.

Lépj velünk kapcsolatba!